Posted by on Apr 5, 2014 in CampingArtikelen | 0 comments

Kamperen in de Ardennen is voor ons niets nieuws, want we gaan er jaarlijks naartoe. We gaan naar de ardennen, omdat je elke keer weer een andere camping kan uitzoeken, en je onmogelijk in een mensenleven alles kunt zien wat dat gebied te bieden heeft.

Het is altijd fijn wanneer we in de ardennen aankomen, en weer een nieuwe kampeerplek aandoen, dat hemelsbreed verschilt van de vorige, maar niet minder leuk is.

Vorig jaar hebben we een van de leukste kampeer-ervaringen meegemaakt. We hadden op het internet een camping uitgezocht dat ons uniek leek. De plek zag er prachtig uit, in het achterland grensde de camping aan Luxemburg en Frankrijk en we hoopten dat de prachtige omgeving die we op het internet hadden gezien er in werkelijkheid ook zo uitzag.

We reserveerden uiteindelijk en gingen erheen toen Elske vakantie van school had. Toen we op de kampeerplek aankwamen waren we aangenaam verrast, want de omgeving was nog mooier dan de plaatjes op het internet  deden vermoeden, en nu konden we tenminste de schone lucht diep inademen.

Een van de belangrijkste faciliteiten die wij willen zijn goede sanitaire voorzieningen, en die waren gelukkig aanwezig op deze camping. Er was een verwarm sanitairgebouw echt supermodern.

Wat we ook prettig vonden was het zeer gezellige restaurant dat smakelijke Belgische en internationale gerechten op het menu had. Wat hebben we daar heerlijk gegeten.

Op sommige avonden hadden we BBQ avond bij onze caravan of soms gingn we langs het water BBQ-en. We kregen dan een blokhut of bungalowtent te onzer beschikking. Het was echt de beste service die we ons konden bedenken.

campings ardennen

Ik verheug me nu al op de heerlijke boswandelingen, de fietstochtjes het vissen, karten, en alle activiteiten die je kan ondernemen als je gaat kamperen in de Ardennen. Ja we hebben besloten om toch weer dezelfde camping te bezoeken, als het vorig jaar, omdat we nog heel wat te zien hebben, we konden echt niet alle boerderijen bezichtigen, de dorpjes, ach ik ruik die frisse lucht al, en niet te vergeten het bos met de prachtige herten en everzwijnen, die we weer willen zien.